ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

img 1084  img 1048 

Εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών των Σχολείων του Δήμου μας πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα επισήμων εκδηλώσεων του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν από την Δημοτική Αρχή η Δήμαρχος, ο πρώην Δήμαρχος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπαιδευτικοί των Σχολείων του Δήμου μας και πλήθος κόσμου.

Ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Θερμός, Ψυχίατρος - Διδάκτορας του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Τα κρυφά σημεία της σχέσης μας με τον μαθητή».

Στη συνέχεια το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού βράβευσε τους μαθητές των έξι Γυμνασίων του Δήμου μας, οι οποίοι αρίστευσαν το περασμένο σχολικό έτος. Συνολικά βραβεύτηκαν οχτώ μαθητές και μαθήτριες, παίρνοντας ένα συμβολικό χρηματικό ποσό από 200 ευρώ, κατατεθειμένο στο όνομά τους σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράθεση δεξίωσης προς τιμήν των προσκεκλημένων στον ισόγειο χώρο του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου.

 

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου
Δήμου Αγίου Δημητρίου

Διεύθυνση: Πλατεία Αγίου Δημητρίου,
Άγιος Δημήτριος Αττική (17343)

Email: inad@otenet.gr
website: https://in-ad.gr

Τηλέφωνο: +30 210 9712456
Φαξ : +30 210 9715125

Εγγραφή στο Newsletter

«Όταν καλλιεργήσετε την ευχή, δε σας πειράζουν οι άνεμοι του πειρασμού.Εξασθενεί η δύναμή του, δε μπορεί να μας κάνει τίποτα».

Άγιος Αμφιλόχιος εν Πάτμω