ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ 2017

Η παιδική αγνότητα και απλότητα είναι ο πιο σύντομος και ασφαλής δρόμος που μας οδηγεί στο σπήλαιο της Βηθλεέμ. Αυτό μας είπαν τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων της ενορίας μας με την υπέροχη εορταστική εκδήλωση που πραγματοποίησαν, υπό την ευθύνη των κατηχητών-τριών στον κατάμεστο από ενορίτες μας ισόγειο Ναό, κατάλληλα διαμορφωμένο, το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου ώρα 6:00 το απόγευμα.
Η εορτή περιελάμβανε όμορφα και επίκαιρα τραγούδια από την ανανεωμένη ευρωπαϊκή παιδική χορωδία μας, ποιήματα και θεατρικά δρώμενα από τα παιδιά των κατηχητικών συνάξεων.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την θεολογική ανάλυση της βυζαντινής εικόνας της γεννήσεως του Χριστού και τραγούδι “Άγια Νύχτα” που τραγούδησαν όλα τα παιδιά επί σκηνής. 
Ευχάριστη έκπληξη ήταν η δωροέκθεση με τα καταπληκτικά χριστουγεννιάτικα δώρα, που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά με τη βοήθεια των κατηχητριών τα έσοδα της οποίας προορίζονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου
Δήμου Αγίου Δημητρίου

Διεύθυνση: Πλατεία Αγίου Δημητρίου,
Άγιος Δημήτριος Αττική (17343)

Email: inad@otenet.gr
website: https://in-ad.gr

Τηλέφωνο: +30 210 9712456
Φαξ : +30 210 9715125

Εγγραφή στο Newsletter

«Όταν καλλιεργήσετε την ευχή, δε σας πειράζουν οι άνεμοι του πειρασμού.Εξασθενεί η δύναμή του, δε μπορεί να μας κάνει τίποτα».

Άγιος Αμφιλόχιος εν Πάτμω