4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

untitled moni_agiou_gerasimou_kefalonias_171

Ο Ιερός Ναός μας πραγματοποιεί 4ήμερη προσκυνηματική εκδρομή στο νησί της Κεφαλονιάς από 26 έως 29 Δεκεμβρίου.
1η Μέρα: Αναχώρηση από Αθήνα για την Κυλλήνη, με ενδιάμεσες στάσεις. Επιβίβαση στο Ferry boat. Aναχώρηση για τον Πόρο της Κεφαλονιάς. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τη Μονή του Αγίου Ανδρέα με τις υπέροχες τοιχογραφίες και το Εκκλησιαστικό Μουσείο. Στην συνέχεια θα πάμε στο Μαρκόπουλο στην εκκλησία της Παναγίας. Μέσα από τα χωριά Περατάτα και Μεταξάτα, θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διαν/ση.

 

Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Πραγματοποιεί 4ήμερη προσκυνηματική εκδρομή
ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΙΝΙΑΣ

1η Μέρα:
Αναχώρηση από Αθήνα για την Κυλλήνη, με ενδιάμεσες στάσεις. Επιβίβαση στο  Ferry boat. Aναχώρηση για τον Πόρο της Κεφαλονιάς. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τη Μονή του Αγίου Ανδρέα με τις υπέροχες τοιχογραφίες και το Εκκλησιαστικό Μουσείο. Στην συνέχεια θα πάμε στο Μαρκόπουλο στην εκκλησία της Παναγίας. Μέσα από τα χωριά Περατάτα και Μεταξάτα, θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διαν/ση.

2η Μέρα:
Μετά το πρωϊνό, αναχώρηση για την Βόρεια Κεφαλονιά. Ακολουθώντας μια όμορφη διαδρομή μέσα από καταπράσινες περιοχές και γραφικά χωριά, υπέροχες παραλίες στον ΜΥΡΤΟ, την ΑΣΣΟ, που είναι ένα από τα γοητευτικότερα παραθαλάσσια κομμάτια του νησιού, θα φθάσουμε στη μικρή κωμόπολη ΦΙΣΚΑΡΔΟ.  Γυρίζουμε πίσω και ξεκινάμε την επίσκεψή μας στο ΛΗΞΟΥΡΙ. Επίσκεψη στη Μονή ΚΗΠΟΥΡΑΙΩΝ. Θα δούμε, επίσης, το χάλκινο άγαλμα του σατυρικού ποιητή Ανδρέα Λασκαράτου και την εκκλησία του πολιούχου της πόλης Αγίου Χραλάμπους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά. Δείπνο και διαν/ση.

3η Μέρα:
Μετά το πρωϊνό θα αναχωρήσουμε για προσκύνημα στην Ι.Μον.η Αγίου Γερασίμου, προστάτη του νησιού. Προ του 1561 ο Ιερομόναχος Γεώργιος Ρόζαρης Βαλσάμος, παρεχώρησε την Μονή στον Όσιο Γεράσιμο. Βρίσκεται στη θέση ΟΜΑΛΑ, κοντά στο χωριό ΒΑΛΣΑΜΑΤΑ, σε υψόμετρο 390μ. Στην θέση αυτή υπάρχει παλαιά Μονή της Αγίας  Μαρίας Ιεροσολύμων. Στην συνέχεια θα ξεναγηθούμε στα αξιόθεατα της πόλης του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ όπως η Γέφυρα των Άγγλων, η Λιμνοθάλασσα της ΛΕΒΑΘΟΣ και η Κοριαλένειος Βιβλιοθήκη. Επόμενος σταθμός η ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗ όπου θα επισκεφθούμε το Σπήλαιο με τους κόκκινους σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Στην συνέχεια στο Καραβόμυλο με τα παράξενα βιολογικά φαινόμενα. Συνεχίζουμε για τη Σάμη, το μεγαλύτερο λιμάνι της Κεφαλονιάς. Επίσκεψη αργότερα στην Αγία Ευφημία. Θα συνεχίσου για το αξιόλογο Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνη όπου μπορούμε να απολαύσουμε μια βαρκάδα στη υπόγεια λίμνη με τα γαλαζοπράσινα νερά (ατομικά έξοδα). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διαν/ση.

4η Μέρα:
Πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος μέχρι την μεταφορά στο λιμάνι του Πόρου. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την Κυλλήνη. Επιστροφή νωρίς το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν
• 3 Διανυκτερεύσεις  σε ξενοδοχείο με πρωϊνό, μπουφέ και 3 δείπνα σε τοπικό εστιατόριο
• Τα εισητήρια του Ferry boat ΚΥΛΛΗΝΗ-ΠΟΡΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ
• Πολυτελές πούλμαν – περιηγήσεις – συνοδός – ταξιδιωτική ασφάλεια – ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Είσοδο σε Μουσεία και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο


Εκτύπωση   Email