4/ΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕΡΡΩΝ & ΔΡΑΜΑΣ ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

1: MEΡΑ - Συγκέντρωση σε προκαθορισμένο σημείο και αναχώρηση με τις ανάλογες στάσεις, για καφέ και φαγητό. Φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας φτάνουμε στις Σέρρες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2: ΜΕΡΑ - Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, που ιδρύθηκε το 1270 και βρίσκεται 8 χιλ. από τη πόλη των Σερρών, στο όρος Μενοίκιο. Μετά αναχωρούμε για την Ιερά Μονή Κυρίκου και Ιουλίτης στο Σιδηρόκαστρο που ιδρύθηκε το 1968 και εορτάζει στις 15 Ιουλίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3: ΜΕΡΑ - Μετά το πρωινό αναχώρηση για Δράμα όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αναλήψεως Σωτήρος στο χωριό Ταξιάρχες 12 χιλ. βόρεια της Δράμας όπου λειτουργούσε ο Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης. Μετά αναχωρούμε για την Γυναικεία Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης. Ιδρύθηκε το 452 μ.χ. Βρίσκεται στο Παγγαίο σε υψόμετρο 753μ. αριστερά της Ελευθερούπολης 30 χιλ. Στη Μονή υπάρχει αχειροποίητος εικόνα της Θεοτόκου και εορτάζει στις 15 Αυγούστου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4: ΜΕΡΑ - Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε το Γυναικείο μοναστήρι του Οσίου Εφραίμ στο χωριό Κονταριώτισσα περί τα 10 χιλ. από την Κατερίνη. Συνέχεια αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής και με τις ανάλογες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε στην Αθήνα.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή και μεταφορά με πούλμαν.


Εκτύπωση   Email