ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Την Τρίτη, 20 Νοεμβρίου στην αίθουσα της Νεανικής Εστίας επί της οδού Κολοκοτρώνη 8 ώρα 7.30, έγινε η έναρξη του σεμιναρίου με τίτλο «Ορθόδοξη Πνευματικότητα και Οικογένεια».
Το νέο σεμινάριο έρχεται να προστεθεί στο ήδη υπάρχον σεμινάριο ιστορίας που λειτουργεί από την περσινή χρονιά με μεγάλη επιτυχία και απευθύνεται σε γονείς, νέα ζευγάρια, εκπαιδευτικούς, με σκοπό να συνδράμει κατά το δυνατόν στην προσπάθεια διδαχής των παιδιών σε θέματα ορθόδοξης χριστιανικής αγωγής.
Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κ. Αγγελική Μαστρομιχαλάκη, Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας, η οποία στην εναρκτήρια συνάντηση αναφέρθηκε στον διπλό ρόλο της οικογένειας, αφ’ ενός στο "χτίσιμο" του χαρακτήρα του παιδιού και αφετέρου στην αποστολή της ως φορέας κατήχησης.
Μέσα στο ζεστό κλίμα που δημιουργήθηκε, οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους για τις προκλήσεις της επικαιρότητας, αλλά και την ανάγκη να αποκτήσουν δεξιότητες και εργαλεία για τον πνευματικό εφοδιασμό των παιδιών τους. Η επόμενη συνάντηση με την κ. Μαστρομιχαλάκη θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.


Εκτύπωση   Email