Πανηγυρική Θεία Λειτουργία των Αγίων Πάντων στο Ναό μας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών εορτάστηκε η σύναξη των Αγίων Πάντων την Κυριακή 27 Ιουνίου στο Ιερό Ναό μας τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.
Προ της απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, τέθηκαν σε ασπασμό από τους πιστούς όλα τα ιερά λείψανα τα οποία ως ανεκτίμητο πνευματικό θησαυρό κατέχει ο Ναός μας, τα οποία μετέφεραν οι Ιερείς από το ιερό Βήμα στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο του Ιερού Ναού και παρέμειναν έως το εσπέρας.

Παρά τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούσε την ημέρα αυτή, αξιοθαύμαστη ήταν η προσέλευση πιστών – οικογενειών προκειμένου να αντλήσουν τη χάρη και την ευλογία εκ των χαριτοβρύτων ιερών λειψάνων και να αισθανθούν την πνευματική όαση του Ιερού Ναού.
Η λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν των Αγίων Πάντων, ολοκληρώθηκαν με την τέλεση ιερού ευχελαίου και τη δέηση ενώπιον των ιερών λειψάνων «υπέρ αποκαταστάσεως της υγείας πάντων των υπό της πανδημίας δοκιμαζομένων και εν γένει ανάγκες και θλίψεσιν ευρισκομένων αδελφών μας» στο οποίο υπήρξε αθρόα συμμετοχή πιστών.


Εκτύπωση   Email