ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ

130570-jerusalem1

Με ανυπομονησία και ιδιαίτερη χαρά οι μετέχοντες στο Ιερό προσκύνημα της Αγίας Γης περιμένουν να βρεθούν και πάλι στην Ιερά Πόλη των Ιεροσολύμων όπου και θα επισκεφθούν τα Πανάγια Προσκυνήματα, ιερές Μονές και ιερά μέρη που δεν έχουν προσκυνήσει μέχρι τωρα. Τα προσκυνήματα που θα επισκεφθούν είναι:

Ο Πανίερος Ναός της Αναστάσεως (Πανάγιος Τάφος, Φρικτός Γολγοθάς κ.α), Σαμάρεια, Σεβάστεια(για πρώτη φορά), το σπήλαιο του Προφήτου Ηλιού στο Καρμήλιο Όρος(για πρώτη φορά), Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στην Άκρη(για πρώτη φορά), Ναζαρέτ, Κανά, Θαβώρ, Βηθανία, την έρημο σε μία ιστορική σκήτη, Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου του Χοτζεβίτου, Σαραντάριο Όρος, Ιορδάνη ποταμό, Όρος Ελαιών, Γεθσημανή, Βηθλεέμ, Ι.Μ. Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, Λαύρα του Αγίου Σάββα του Ηγιασμένου, τα ερείπια μίας σπουδαίας μονής(για πρώτη φορά), Χεβρώνα(για πρώτη φορά), τη Δρυ του Μαμβρή, Ι.Μ. Αγίου Ονουφρίου (Αγρός Κεραμέως), Πραιτώριο, Ρέμλη (Αριμαθαία, για πρώτη φορά), Ι.Μ. Αγ. Γεωργίου στη Λύδδα, Μονή των Αρχαγγέλων στην Ιόππη(για πρώτη φορά).

Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου
Δήμου Αγίου Δημητρίου

Διεύθυνση: Πλατεία Αγίου Δημητρίου,
Άγιος Δημήτριος Αττική (17343)

Email: inad@otenet.gr
website: https://in-ad.gr

Τηλέφωνο: +30 210 9712456
Φαξ : +30 210 9715125

Εγγραφή στο Newsletter

«Τίποτε άλλο δεν χαρακτηρίζει τόσο πολύ τη φιλοσοφημένη ζωή, όσο η απλότητα και η λιτότητα και η κατά το δυνατόν απουσία κάθε ανάγκης».

Αγ. Ιω. Χρυσόστομος