Εκτύπωση

Την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, στις 6:30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της ενορίας μας εντός του Ιερού Ναού.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος της Πόλης μας, κ
α Μαρία Ανδρούτσου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γαβαλάς και κ α. Καντζέλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δασόπουλος, ο επικεφαλής από τον συνδυασμό Δ.Ρ.Α.ΣΥ κ. Βρεττός  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κα Βρεττού, κ. Ειρηνάκης Π., κ. Μπαζιώνης, κα Τζαμπαζόγλου, κ. Κοκκώνης, κ. Κουτσοβασίλης και οι κ. Πρεκετές και Κάππος.
Η εκδήλωση περιελάμβανε επίκαιρες σκέψεις, που διάβασε ο συνεργάτης του Ιερού Ναού κ. Δημήτριος Κορρές, απόδοση Ύμνων – Τραγουδιών από την Ευρωπαϊκή χορωδία της ενορίας μας, τον απολογισμό του παρελθόντος έτους και τον προγραμματισμό του τρέχοντος.
Συγκεκριμένα μοιράστηκαν: 385 δέματα σε απόρους, 210 δέματα σε άστεγους, 19.970 μερίδες φαγητού σε ημιδαπούς και αλλοδαπούς, 156 οικονομικά βοηθήματα, 73 δωροεπιταγές και πραγματοποιήθηκαν 21 αποφυλακίσεις από τις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνος και τις φυλακές Κορυδαλλού. Οι δαπάνες αυτές ανήλθαν συνολικά στο ποσό των 35.832,12€.
Επίσης λειτούργησαν: 11 τμήματα κατηχητικών συναντήσεων με 210 παιδιά, 8 τμήματα Βυζαντινής Αγιογραφίας με περισσότερους από 90 σπουδαστές, 7 τμήματα Παραδοσιακών χορών με 96 παιδιά και δύο τμήματα ενηλίκων, Σχολή Γονέων, Σύναξη Μελέτης Αγίας Γραφής, κήρυγμα Δευτέρας μετά την Ιερά Παράκληση της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας και τρεις Συνάξεις των Νέων μας.
Στην εκδήλωση απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στο ζεύγος Χρήστου και Αναστασίας Αναγνώστου για την συμβολή τους στην ευπρέπεια του Ιερού Ναού μας.

 

 

 

 

Εμφανίσεις: 2894