Μία υπέροχη εκδήλωση προς τιμήν των Συνεργατών ποιμαντικού έργου, οι οποίοι συμμετείχαν στον Έρανο Αγάπης της Ενορίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  11  Δεκεμβρίου  στις 6.00 το απόγευμα  στον ισόγειο Ιερό Ναό μας με θέμα  την ζωή  και την διδασκαλία του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.
Πλήθος Συνεργατών  και άλλων ενοριτών κατέκλυσε το Ναό, το οποίο είχε  την ευκαιρία  να ακούσει μία σχετική ομιλία από τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Ευάγγελο, να παρακολουθήσει ένα ωριαίο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο  στον Όσιο και να απολαύσει ένα γευστικό νηστίσιμο κέρασμα.
Ευχάριστη  έκπληξη  απετέλεσε η ανάγνωση  του τηλεφωνικού μηνύματος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πάνοσ. Αρχιμανδρίτου π. Συμεών Βολιώτη με τις συγχαρητήριες ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας για την άκρως επιτυχή διεξαγωγή του Εράνου Αγάπης στην Ενορίας μας με τη συμμετοχή 177 Συνεργατών.
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα των “Ενοριακών Φιλικών Συνάξεων”, οι οποίες  πραγματοποιούνται από τον Ιερό Ναό μας τις Κυριακές το απόγευμα.

Pin It

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ