×

Σφάλμα

[sigplus] Κρίσιμο σφάλμα: Τα δικαιώματα του συστήματος αρχείων για την πρόσβαση στον βασικό φάκελο εικόνων root/images/stories είναι ανεπαρκή ή ο φάκελος δεν υπάρχει.

Εκτύπωση

[sigplus] Κρίσιμο σφάλμα: Τα δικαιώματα του συστήματος αρχείων για την πρόσβαση στον βασικό φάκελο εικόνων root/images/stories είναι ανεπαρκή ή ο φάκελος δεν υπάρχει.

{gallery}anakinosis/2018/22022018{/gallery}

1η μέρα:

Συγκέντρωση των εκδρομέων και αναχώρηση για Ισθμό όπου θα κάνουμε στάση και στη συνέχεια θα περάσουμε από την καινούρια γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου και συνεχίζουμε για Ιωάννινα, με ενδιάμεση στάση για καφέ και φαγητό, συνεχίζοντας θα κάνουμε στάση στο Μπιζάνι, επίσκεψη στο Μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα του φημισμένου Ηπειρώτη γλύπτη Παύλου Βρέλλη. Ιωάννινα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για μονοήμερη εκδρομή. Πρώτος σταθμός θα είναι το Πολεμικό Μουσείο(Ελληνοιταλικού πολέμου 1940-1941) στο Καλπάκι, επίσκεψη στην Ι.Μονή Βελλά, στη συνέχεια αναχώρηση για την Ελληνοαλβανική μεθώριο στο Μπουραζάνι, μέσα σε ένα θαυμάσιο τοπίο, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι της Μολυβδοσκέπαστης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα χωριά του κεντρικού Ζαγορίου. Στη διαδρομή θα απολαύσουμε την άγρια φυσική ομορφιά του τοπίου και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των σπιτιών. Άφιξη στο Μονοδένδρι. Γεύμα σε ταβέρνα. Μετάβαση με τα πόδια (1000μ περίπου) στο μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής κτισμένο σε ΄ένα από τα πιο όμορφα τοπία της χαράδρας του Βίκου. Επιστροφή στα Ιωάννινα, διανυκτέρευση.

3η μέρα:

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Μέτσοβο, επίσκεψη στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης,   γεύμα και επιστροφή για τη παλιά πόλη των Ιωαννίνων όπου περπατώντας τη διασχίζουμε και φτάνουμε στο μώλο της λίμνης Παμβώτιδας, όπου με καραβάκι θα μεταβούμε στο γραφικό νησάκι. Ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα:

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για Άρτα που θα επισκεφτούμε την Ι.Μονή Κάτω Παναγιάς , συνεχίζοντας στη περιοχή Ζαλόγγου θα επισκεφτούμε την Ι.Μονή Αγίου Δημητρίου Ζαλόγγου Πρεβέζης, και περπατώντας θα ανέβουμε στο βράχο που έπεσαν οι Σουλιώτισσες, συνεχίζουμε την επιστροφή μας με τις ανάλογες στάσεις.
Επιστροφή Αθήνα.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 9713325  &  2109712456

Εμφανίσεις: 2301