Επίσκεψη στον Ιερό ναό μας πραγματοποίησαν οι Φοιτητές και οι Φοιτήτριες του 8ου Εξαμήνου του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνοδευόμενοι από την Λέκτορα κα Βαρβάρα Γιαννακοπούλου, την Τετάρτη 9 Μαΐου, 4-6 το απόγευμα, στο πλαίσιο του μαθήματος της Ποιμαντικής.
Οι τελειόφοιτοι της Κοινωνικής Θεολογίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους Ιερείς του Ναού, για το πολύπλευρο ενοριακό ποιμαντικό έργο, το οποίο με τη Χάρη του Θεού συντελείται στον Ιερό Ναό μας, να υποβάλλουν σχετικά ερωτήματα και να γευθούν την φιλάδελφη φιλοξενία μας.
Συγκεκριμένα, οι Φοιτητές-τριες ήλθαν στις 4:00μμ στον Ιερό Ναό, όπου συμμετείχαν στην ακολουθία του Εσπερινού. Ασπάστηκαν το ιερό λείψανο του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου, ενημερώθηκαν για τα έργα ανεγέρσεως του Ναού και εν συνεχεία μετέβησαν στην αίθουσα επισήμων τελετών του Πνευματικού μας Κέντρου. Εκεί έγινε εκτενής συζήτηση για το ποιμαντικό ενοριακό έργο, την αποστολή της Εκκλησίας στον κόσμο και το ρόλο του πιστού στη σύγχρονη κοινωνία.
Η ποιμαντική επίσκεψη ολοκληρώθηκε με τον επίλογο που έκανε η κα Βαρβάρα Γιαννακοπούλου, ευχαριστώντας τους Ιερείς του Ναού για τη φιλοξενία.
Φεύγοντας οι Φοιτητές-τριες έλαβαν ένα αναμνηστικό δώρο για την επίσκεψή τους και πολλές ευχές για καλή επιτυχία στις επικείμενες πτυχιακές εξετάσεις τους.

Pin It

footer


Δημιουργία ιστοτόπου ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ