ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ 2018

Τον καλύτερο δρόμο, που οδηγεί στο σπήλαιο του νεογέννητου Χριστού μας έδειξαν τα παιδιά των ενοριακών μας κατηχητικών συνάξεων, με την υπέροχη εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποίησαν με την ευθύνη των κατηχητών-τριών, στον κατάμεστο από ενορίτες μας ισόγειο Ναό, κατάλληλα διαμορφωμένο, την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου ώρα 6:00 το απόγευμα.
Η εορτή περιελάμβανε όμορφα και επίκαιρα τραγούδια από την ευρωπαϊκή παιδική χορωδία, ποιήματα και θεατρικά δρώμενα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την θερμή παράκληση του π. Ματθαίου προς τους γονείς , να συνεχίσουν το έργο της κατηχήσεως των παιδιών τους και μέσα στις οικογένειές τους, διδάσκοντας τα θέματα της ορθοδόξου πίστεώς, συμμετέχοντας στην μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας, έτσι ώστε οι ίδιοι να γίνουν πρότυπο συνειδητών πιστών και παράδειγμα μιμήσεως.
Ο επίλογος της εορτής έγινε με όλα τα παιδιά επί σκηνής, που τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και το επίκαιρο τραγούδι “Άγια Νύχτα”.
Ευχάριστη έκπληξη ήταν η δωροέκθεση με τα καταπληκτικά χριστουγεννιάτικα δώρα, που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά με τη βοήθεια των κατηχητριών και την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, τα έσοδα των οποίων προορίζονται για την ενίσχυση του ενοριακού κατηχητικού έργου.


Εκτύπωση   Email