ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (2)

Επιμορφωτική επίσκεψη στην ενορία μας πραγματοποίησε το Φροντιστήριο Υποψήφιων Κατηχητών της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος το Σάββατο, 6 Απριλίου το πρωί 9:30 έως 12:00μμ.
Συγκεκριμένα τα 40 μέλη του Φροντιστηρίου παρακολούθησαν υποδειγματική διδασκαλία – μάθημα της Κατηχητικής Συνάξεως κοριτσιών Γ’ και Δ’ τάξεων Δημοτικού Σχολείου στην αίθουσα του Ναού (Θ. Κολοκοτρώνη 8).
Το μάθημα περιελάβανε: α) Κατήχηση-Διδασκαλία με κεντρικό θέμα “Ο καλός ποιμένας”, β) Θεατρική παρουσίαση με τη μορφή κουκλοθέατρου και γ) Δημιουργική δραστηριότητα – χειροτεχνικές κατασκευές πάνω στο θέμα που αναπτύχθηκε.
Οι υποψήφιοι κατηχητές-τριες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους ποιμαντικών δράσεων της ενορίας και να γνωρίσουν το ποιμαντικό έργο της, από τον υπεύθυνο ιερέα Νεότητας του Ναού π. Ευάγγελο.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με εποικοδομητικό διάλογο των Υποψήφιων Κατηχητών με τον υπεύθυνο ιερέα Νεότητας και την υπεύθυνη της Κατηχητικής Συνάξεως της οποίας την συνάντηση παρακολούθησαν, κατηχήτριας κ. Άννας, σχετικά με το μάθημα και τη σωστή και ολοκληρωμένη προετοιμασία της κάθε Κατηχητικής Συναντήσεως.

 


Εκτύπωση   Email