2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

IMG 9021
Με πολύ μεγαλη επιτυχια πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου ώρα 6,00 μ.μ. στην αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου η 2η συναντηση για το τρέχον έτος νέων ζευγαριών της Ενορίας μας. Στην συνάντηση ομιλητής ήταν ο πρωτ. π. Βασίλειος Θερμός, Ψυχίατρος-Συγγραφέας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: "Μητρότητα, οδηγίες χρήσεως". Την ομιλία παρακολούθησαν πάρα πολλά ζευγάρια.
Ο π. Βασίλειος αναφέρθηκε συνοπτικά στο σπουδαίο ρόλο της μητέρας μέσα στην οικογένεια, αλλά και τον εξίσου πολύ σημαντικό ρόλο του πατέρα στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του εφήβου. Υπογράμμισε με έμφαση τους παράγοντες ομοψυχίας και αλληλοκατανόησης του ζευγαριού, τους κινδύνους διάσπασής του απο λάθους χειρισμούς στο έργο της διαπαιδαγώγησης των παιδιών, καθώς επίσης και από την παρέμβαση τρίτων προσώπων. Η ομιλία έδωσε το έναυσμα για ένα πολύ εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε, με την υποβολή πολλών ερωτήσεων απο τους γονείς, αλλα και πολύ διαφωτιστικών απαντήσεων από τον ομιλητή.
Για την καλύτερη παρακολούθηση των γονέων, ειχε ληφθεί μέριμνα απο την πλευρά των διοργανωτών της εκδηλώσεως τα μικρα παιδιά να τα απασχολεί στον ισόγειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου ομάδα στελεχών με δημιουργικές δραστηριότητες.

Ακούστε την ομιλία


Εκτύπωση   Email