ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ

Αγαπητέ/η μας

Κάθε φορά που θέλεις, έστω και για λίγο, να ηρεμήσεις, να αυτοσυγκεντρωθείς, να γαληνέψεις εσωτερικά, αναζητείς τις κατάλληλες συνθήκες για το σκοπό αυτό. Άλλοτε καταλήγεις στη φύση, άλλοτε σε μια καφετέρια,άλλοτε σε μια παρέα με καλή μουσική.

Είναι σίγουρο πάντως, ότι οι ώρες αυτές, φανερώνουν πόσο ανάγκη έχουμε ενός άλλου τρόπου ζωής, που μας οδηγεί σε μια απόδραση από το καθημερινό άγχος και την υπερένταση.

Ακριβώς μια τέτοια ευκαιρία για ένα ήρεμο, φιλικό και ανθρώπινο απόγευμα σου προτείνουμε να περάσεις μαζί μας, την Κυριακή 9 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Είναι η μέρα που σχεδόν όλοι θα ασχολούνται με τις εκλογές. Εμείς, οι νέοι, θα ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό… Θα προτιμήσουμε όχι το θόρυβο, ούτε τις αντεγκλήσεις, αλλά την κοινή προσευχή, την ώρα που δύει ο ήλιος, μέσα σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα στο Ναό μας.

Μαζί μας θα είναι και ο άνθρωπος που εμάς τους νέους μας αγα - πάει αληθινά, πού θέλει να χαμογελάμε, που ο λόγος του μας εκφράζει˙ ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

Εάν λοιπόν θέλεις να ζήσεις με ένα άλλο τρόπο εκείνο το απόγευμα, σε περιμένουμε.


Εκτύπωση   Email