ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Αξιότιμη κ. Διευθύντρια,

Από τα πρώτα γραπτά δημιουργήματα του ελληνικού πολιτισμού αποδεικνύεται ο πόθος του Έλληνα για μάθηση , για καλλιέργεια των διανοητικών του ικανοτήτων. Στόχος του ανθρώπου είναι η συνεχής προσπάθεια για την πολύπλευρη βελτίωσή του ώστε "αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμεναι άλλων". Στην προσπάθεια αυτή, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο εκπαιδευτικός, η ψυχή τουΣχολείου, η πνοή κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος.

Η τοπική εκκλησιαστική κοινότητά μας, χαίρεται και καυχάται για τους εκπαιδευτικούς της. Σας τιμούμε, σας επαινούμε και είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να συμβάλλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στο ιερό λειτούργημά σας.

Οι εφημέριοι του Ιερού Ναού και τα στελέχη του νεανικού έργου της ενορίας, θα σας παρακαλέσουμε θερμά, όποτε κρίνετε εσείς ως κατάλληλη μέρα, να ανακοινώσετε στους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου σας, ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 Μαΐου το βράδυ, και από ώρα 9:15 έως 10:15 θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου μαθητική Θεία Λειτουργία, λόγω των γραπτών εξετάσεων που αρχίζουν την μεθεπόμενη μέρα.

Θεωρούμε μεγάλη τιμή την συνεργασία μας και την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας από μέρους μας στο λειτούργημά σας. Οι καθημερινές προσευχές μας θα σας συνοδεύουν,ώστε ο μεγάλος Διδάσκαλος της Αλήθειας, ο Ιησούς Χριστός,να σας εμπνέει με το παράδειγμά Του και να νοηματίζει τη ζωή σας με την διδαχή Του.
 

Με ειλικρινείς ευχαριστίες

οι Ιερείς του Ι. Ναού & τα Στελέχη της Ε.Ν.Ε.


Εκτύπωση   Email