Τεύχος 327 / 05 Οκτωβρίου 2016

      

  

 

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΑΞΕΩΝ

              

                 

Με πολύ όρεξη και ενθουσιασμό ξεκίνησαν σήμερα Σάββατο, 1η Οκτωβρίου οι συναντήσεις των κατηχητικών τμημάτων και των υπόλοιπων νεανικών τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης της ενορίας μας, που περιελάμβαναν ορθόδοξη διδαχή, τραγούδια, διαγωνισμούς, παιχνίδια κλειστού χώρου, αθλοπαιδιές και πολλά δώρα. Όλες οι αίθουσες του Ιερού Ναού μας που φιλοξενούν τα τμήματα, κατακλύστηκαν από μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, που η ψυχή τους διψά για Χριστό, αγαπούν την Εκκλησία και ποθούν να μάθουν την ορθόδοξη πίστη.
Το ιερό διακόνημα της κατηχήσεως έχουν αναλάβει έμπειρα και ικανά στελέχη του Ιερού Ναού μας, τα οποία υπό την καθοδήγηση των ιερέων, αναλώνονται ανιδιοτελώς για να σπείρουν το λόγο του Θεού στις παιδικές ψυχές.
Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν στους γονείς των παιδιών για το ενδιαφέρον που δείχνουν στο να μορφωθούν κατά Χριστόν τα παιδιά τους, να αποκτήσουν ορθόδοξη συνείδηση από την μικρή ηλικία και να εφοδιάσουν την αθώα ψυχή τους με όλα τα κατάλληλα πνευματικά εφόδια, προκειμένου να αντιμετωπίσουν νικηφόρα τον αγώνα της ζωής. 

   

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

                                   

 

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ