Τεύχος 328 / 06 Οκτωβρίου 2016

      

  

 

ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ "ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ"

              

                 

Με πυρετώδεις ρυθμούς ολοκληρώνονται οι εργασίες για τις πολυήμερες εορταστικές εκδηλώσεις της ενορίας «ΔΗΜΗΤΡΙΑ», με την ευκαιρία της εορτής του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου. Τα φετινά «ΔΗΜΗΤΡΙΑ» έχουν την ιδιαιτερότητα ότι είναι επετειακά, αφού συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την σύστασή τους, 1997 - 2016. Για το λόγο αυτό, θα είναι τα μεγαλύτερα σε χρονική περίοδο: Από Κυριακή 9 έως Κυριακή 30 Οκτωβρίου.
Ήδη έγινε η ανάρτηση του γιγαντιαίου πανό στην νότια όψη του Νοτιοδυτικού Κωδωνοστασίου του Ιερού Ναού, ο εορταστικός σημαιοστολισμός του περιβάλλοντος χώρου του Ναού, ο σχολαστικός καθαρισμός του κυρίως και ισογείου Ναού, η ετοιμασία των φιαλιδίων με λάδι το οποίο θα αγιασθεί με το μυστήριο του ιερού ευχελαίου, η διανομή των έντυπων προγραμμάτων από συνεργεία ενοριτών στους Ναούς των όμορων ενοριών, η ανάθεση αρμοδιοτήτων στους συνεργάτες ενοριακού έργου για την  πολυήμερη πανήγυρη, η ετοιμασία των αναμνηστικών-δώρων, η εκτύπωση του τιμητικού τόμου με τίτλο «Μυρίπνοος ευχαριστία» για τα 20 χρόνια «ΔΗΜΗΤΡΙΑ» εκδόσεως του Ιερού Ναού, οι συνεννοήσεις με τις Αρχές της πόλεως, κλπ.
Τις ημέρες που θα πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις των «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ» στον ισόγειο Ναό θα λειτουργεί έκθεση χριστιανικού βιβλίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι την έναρξη των καθημερινών αγρυπνιών, 9:30 το βράδυ.   

                                  

 

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ