Τεύχος 270/  07 Ιανουαρίου 2016

  

ΕΟΡΤΗ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ 2016

 

         

Με την παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και χιλιάδων πιστών που κατέκλυσαν τόσο το εσωτερικό του κυρίως Ναού και ισογείου, όσο και τους εξωτερικούς χώρους, εορτάστηκε με λαμπρότητα η εορτή των Θεοφανείων στην ενορία μας.
Στη μεγάλη προσέλευση του κόσμου στον Ιερό Ναό συνέβαλαν και οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες.
Τέλος, τρία περιστέρια αφέθηκαν από τα χέρια των ιερέων για να πετάξουν κατά τη διάρκεια που ψαλλόταν το απολυτίκιον της Εορτής ".... το Πνεύμα εν είδει περιστερά....". 

    Δείτε το φωτογραφικό υλικό

  

   

Η ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

          

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου ξημερώνοντας πρωτοχρονιά, στην αγρυπνία που τελέσθηκε στο Ναό μας με την ευκαιρία των εορτών της Περιτομής του Κυρίου και του Μεγάλου Βασιλείου (η συγκεκριμένη πρωτοχρονιάτικη αγρυπνία τελείται ανελλιπώς από το 1995) η συμμετοχή των πιστών ήταν αξιοθαύμαστη. 
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι πολύ νέοι γονείς με τις οικογένειές τους έδωσαν το παρόν, αποδεικνύοντας πως η προσευχή και η συμμετοχή στη Θεία Ευχαριστία είναι ο μοναδικός τρόπος να υποδεχθούμε το νέο έτος, αγιάζοντας το χρόνο της ζωής μας με την παρουσία του Χριστού στην ψυχή μας.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας μοιράστηκε από τους ιερείς μαζί με το αντίδωρο, η βασιλόπιττα (586 κομμάτια) και ένα συνοπτικό ημερολόγιο τσέπης του 2016. 
  

    

  

  ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ