Τεύχος 525/ 07 Νοεμβρίου 2018

          

 

26122018 2

      

     

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ "ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018"

          

   

Εκδήλωση τιμής και αναγνωρίσεως της μεγάλης συμβολής στην επιτυχία των πολυήμερων εορταστικών εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2018» των δεκάδων εθελοντών ενοριτών μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ώρα 6.00 το απόγευμα, στον ισόγειο Ιερό Ναό μας.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν 220 εθελοντές, οι οποίοι απόλαυσαν ένα ζεστό τσάϊ, δέχθηκαν τις ευχαριστίες εκ μέρους των Ιερέων του Ναού και των μελών του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου από τον π. Ματθαίο, ο οποίος έκανε και τον πνευματικό απολογισμό των «ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ», θυμήθηκαν ευλογημένες στιγμές από τις λατρευτικές συνάξεις και τις ομιλίες, βλέποντας ένα υπέροχο οπτικοακουστικό αφιέρωμα με φωτογραφίες και video από τις εκδηλώσεις, και τέλος, παίρνοντας ένα αναμνηστικό δώρο, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για τα όσο προσέφεραν ανιδιοτελώς στις πολυήμερες εκδηλώσεις.             

Δείτε το φωτογραφικό υλικό
  

     

 

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ & ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΩΝ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

        

     

Την Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κοιμητηρίου Δήμου Αγίου Δημητρίου, θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός ώρα 4:00 το απόγευμα.

Ανήμερα της εορτής Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία ώρα 7:00 το πρωί και εν συνεχεία θα γίνει η λιτάνευση της ιεράς εικόνας εντός του Κοιμητηρίου.
                      
                                       

 

ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΑΜΑΡΙΖΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

        

     

Την Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου ο Ιερός Ναός μας θα πραγματοποιήσει προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου (Καμάριζας) Λαυρίου.
Ώρα αναχώρησης, 2:30 το μεσημέρι και επιστροφή 7:00 το βράδυ.
Πληροφορίες στο γραφείο του Ιερού Ναού. (τηλέφωνο: 210 9712456)

                          

 

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

        

     

Από Τετάρτη 7 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη ώρα 6:30 - 7:30 το απόγευμα, θα γίνονται οι συναντήσεις Νέων Ζευγαριών στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.
Η Ενορία μας, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε κάθε νέο ή νέα, στα ζευγάρια που προχωρούν σταθερά προς το μυστήριο του Γάμου, στους συζύγους, με σκοπό την κατάρτισή τους πάνω σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, γονεϊκών σχέσεων, αγωγής των παιδιών, πρακτικών θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία του νοικοκυριού.
Τα θέματα αυτά αναπτύσσουν ειδικοί επιστήμονες, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Ιατροί, Εκπαιδευτικοί, Κοινωνικοί Λειτουργοί κλπ. οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, προκειμένου να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων πού απασχολούν την σύγχρονη οικογένεια.       
                                       

                                                

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ