Τεύχος 443/ 11 Νοεμβρίου 2017

    

    

    

ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ

        

    

Την Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 6:00 το απόγευμα, θα τελεστεί το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου εντός του Ιερού Ναού.

 

  

   

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΝΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

        

    

Από Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη ώρα 6:30 - 7:30 το απόγευμα, θα γίνονται οι συναντήσεις Νέων Ζευγαριών στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.
Η Ενορία μας, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε κάθε νέο ή νέα, στα ζευγάρια που προχωρούν σταθερά προς το μυστήριο του Γάμου, στους συζύγους, με σκοπό την κατάρτισή τους πάνω σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, γονεϊκών σχέσεων, αγωγής των παιδιών, πρακτικών θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία του νοικοκυριού.
Τα θέματα αυτά αναπτύσσουν ειδικοί επιστήμονες, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Ιατροί, Εκπαιδευτικοί, Κοινωνικοί Λειτουργοί κλπ. οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, προκειμένου να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων πού απασχολούν την σύγχρονη οικογένεια.

 

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

        

    

1η ΜΕΡΑ: ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αναχώρηση το απόγευμα 18:30 μμ από το Κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου για το λιμάνι του Πειραιά όπου μας περιμένει το πλοίο να μας μεταφέρει στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τακτοποίηση στις καμπίνες μας για να περάσουμε μια πολύ ωραία βραδιά στα μαγαζιά, καφέ και εστιατόρια. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ΗΜΕΡΑ: ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Γύρο της πόλης –περιήγηση στη πόλη Ηρακλείου-Ναός Αγίου Τίτου (1ου επισκόπου Κρήτης), όπου θα προσκυνήσουμε τη κάρα του Αγίου, Λόντζια - Κρήνη Μοροζίνι - Βασιλική Αγίου Μάρκου - Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά και μετά θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού. To απογευματάκι θα προσκυνήσουμε την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη (ιδρύθηκε το 1590 από το μοναχό Παΐσιο.)
Στη συνέχεια θα πάμε στη Νεάπολη Λασιθίου κάνοντας στάση στον Αι-Γιώργη Σεληνάρι και θα επισκεφθούμε την Μονή Κρεμαστών που είναι αφιερωμένη στον Μιχαήλ Αρχάγγελο. Αφού κεραστούμε από τις φιλόξενες καλόγριες θα πάρουμε το δρόμο για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση...

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά

  

     

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ