Τεύχος 470 / 10 Φεβρουαρίου 2018

      

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ
ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΪΤΙΣΣΗΣ

                  

     

“Πᾶσα δόσις ἀγαθὴ καὶ πᾶν δώρημα τέλειον ἄνωθέν ἐστι...” Ένα θείο δώρημα από τον Πανάγαθο Θεό μας είναι και η πραγματοποίηση ενός διακαούς πόθου: Να εμπλουτίσουμε το Ναό μας με δύο νέα Παρεκκλήσια.
Μετά παρέλευση 30 μηνών συνεχών προσευχών και προσπαθειών και με την οικονομική συνδρομή των ενοριτών μας, αξιωθήκαμε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, να τελέσουμε για πρώτη φορά τη Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο που βρίσκεται στο ΒΑ κλίτος του ισογείου Ιερού Ναού μας, το οποίο ως γνωστόν είναι αφιερωμένο στην Παναγία την Πορταΐτισσα (υπάρχει στο Παρεκκλήσιο αυτό, ιερό προσκυνητάρι με το πιστό αντίγραφο Παναγίας Πορταΐτισσας προερχόμενο από το Άγιον Όρος).
Οι πιστοί με ιδιαίτερη συγκίνηση, μέσα σε ατμόσφαιρα κατανυκτική συμμετείχαν στην ευχαριστιακή σύναξη δοξάζοντας τον Θεό για το ανεκτίμητο αυτό δώρο Του.
Από αύριο Παρασκευή και κάθε Παρασκευή, θα τελείται η Θεία Λειτουργία και θα ψάλλονται οι ΚΔ’ Οίκοι στον Τίμιο Σταυρό στο έτερο Παρεκκλήσιο που είναι αφιερωμένο στους νεοφανείς Οσίους, Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, Παΐσιο τον Αγιορείτη και Ιάκωβο τον εν Ευβοία, στο ΝΔ κλίτος του ισογείου Ναού.

                    

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

   

     

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ