Τεύχος 192/ 12 Ιανουαρίου 2015

                                     

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ 2015

    

                          

Την Κυριακή, 11 Ιανουαρίου, στις 6:30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της ενορίας μας εντός του Ιερού Ναού.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος της Πόλης μας, κα Μαρία Ανδρούτσου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γαβαλάς και κ α. Καντζέλη,  ο επικεφαλής του συνδυασμού Νέα πνοή-Προοπτική κ. Πρεκετές, ο επικεφαλής του συνδυασμού Δ.Ρ.Α.ΣΥ κ. Βρεττός, ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημιουργική ενότητα για ανθρώπινη πόλη κ. Οικονομάκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κα Τζαμπαζόγλου,  κ. Μπαντούνας, κ. Μαλαθούνης, κ. Ζέρβας και ο κ. Σκορδάκης.
Η εκδήλωση περιελάμβανε απόδοση Ύμνων – Τραγουδιών από την Ευρωπαϊκή χορωδία της ενορίας μας, παραδοσιακά κάλαντα από το Μουσικό Σύνολο Ελεύθερης Έκφρασης του Μουσικού Σχολείου Αλίμου τον απολογισμό του παρελθόντος έτους και τον προγραμματισμό του τρέχοντος.
Συγκεκριμένα μοιράστηκαν: 400 δέματα σε απόρους, 240 δέματα σε άστεγους, 19.500 μερίδες φαγητού σε ημιδαπούς και αλλοδαπούς, 160 οικονομικά βοηθήματα, 82 δωροεπιταγές και πραγματοποιήθηκαν 8 αποφυλακίσεις από τις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνος και τις φυλακές Κορυδαλλού. Οι δαπάνες αυτές ανήλθαν συνολικά στο ποσό των 41.661,25€.
Επίσης λειτούργησαν: 11 τμήματα κατηχητικών συναντήσεων με 210 παιδιά, 8 τμήματα Βυζαντινής Αγιογραφίας με περισσότερους από 75 σπουδαστές, 7 τμήματα Παραδοσιακών χορών με 96 παιδιά και δύο τμήματα ενηλίκων, Σχολή Γονέων, Σύναξη Μελέτης Αγίας Γραφής, κήρυγμα Δευτέρας μετά τις Ιερές Παρακλήσεις στην Παναγία την Ιεροσολυμίτισσα και Παραμυθία και τρεις Συνάξεις των Νέων μας.
Στην εκδήλωση απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στο κ. Σωκράτη Αναγνωστόπουλο για την προσφορά του στην ενορία με την ιδιότητα του Προέδρου του Συλλόγου Ανεγέρσεως  του Ιερού Ναού.  

   

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

    

      


   

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ