Τεύχος 362 / 12 Δεκεμβρίου 2016

      

ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ
ΤΟΝ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗ

                 

                 

Μία υπέροχη εκδήλωση προς τιμήν των Συνεργατών ποιμαντικού έργου, οι οποίοι συμμετείχαν στον Έρανο Αγάπης της Ενορίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  11  Δεκεμβρίου  στις 6.00 το απόγευμα  στον ισόγειο Ιερό Ναό μας με θέμα  την ζωή  και την διδασκαλία του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.
Πλήθος Συνεργατών  και άλλων ενοριτών κατέκλυσε το Ναό, το οποίο είχε  την ευκαιρία  να ακούσει μία σχετική  ομιλία από τον εφημέριο του Ιερού Ναύ π. Ευάγγελο, να παρακολουθήσει ένα ωριαίο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο  στον Όσιο και να απολαύσει ένα γευστικό νηστίσιμο κέρασμα.
Ευχάριστη  έκπληξη  απετέλεσε η ανάγνωση  του τηλεφωνικού μηνύματος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πάνοσ. Αρχιμανδρίτου π. Συμεών Βολιώτη με τις συγχαρητήριες ευχές του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας για την άκρως επιτυχή διεξαγωγή του Εράνου Αγάπης στην Ενορίας μας με τη συμμετοχή 177 Συνεργατών.
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα των “Ενοριακών Φιλικών Συνάξεων”, οι οποίες  πραγματοποιούνται από τον Ιερό Ναό μας τις Κυριακές το απόγευμα.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

   

     

ΕΡΑΝΟΣ ΑΓΑΠΗΣ 2016 - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

                 

                 

Mε τη χάρη του Θεού και παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος ο ετήσιος Έρανος Αγάπης 2016.
Τον Έρανο διεξήγαγαν 177 εθελοντές της Ενορίας οι οποίοι συγκρότησαν 44 συνεργεία. Κάθε συνεργείο είχε αναλάβει να επισκεφθεί συγκεκριμένο αριθμό οδών της Ενορίας μας. Με το τρόπο αυτό εντός 3 ωρών την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ολοκληρώθηκε ο Έρανος Αγάπης.
Με το ποσό που συγκεντρώθηκε θα καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος του ετήσιου φιλανθρωπικού προγράμματος του (Ε.Φ.Τ.) Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου. Δηλαδή, οικονομικά βοηθήματα, έξοδα μαγειρείου, ιατροφαρμακευτική βοήθεια και παροχή ποσότητας τροφίμων.

   

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

     

  

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
27-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

                 

                 

Τριήμερο ενοριακό προσκύνημα θα πραγματοποιήσει ο Ιερός Ναός μας από Τρίτη, 27 έως Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου στην Πελοπόννησο.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τα εξής μέρη και ιερές Μονές:
Ναύπλιο – Ιερός  Ναός Αγίου Σπυρίδωνος-σημείο δολοφονίας Ι. Καποδίστρια,
Καλαμάτα- Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Υπαπαντής Κυρίου- Ιερά Μονή Αγ. Κωνσταντίνου (Καλογραιών)-Ιερά Μονή Προφήτου Ιωήλ - Ιερά Μονή Βουλκάνου-2 Διανυκτερεύσεις,
Σε ιερές Μονές της Ολυμπίας και στην Πάτρα-Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου.

     

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ