Τεύχος 379 / 13 Φεβρουαρίου 2017

    

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ
ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΩΝ

        

       

Το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017 τα Αγόρια του Κατηχητικού Γυμνασίου είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο Ξυλόκαστρο και να χαρεί μια όμορφη ημερήσια εκδρομή.
Πρώτος σταθμός ήταν ο Ισθμός της Κορίνθου και αμέσως μετά το Ξυλόκαστρο, όπου τα παιδιά επισκέφθηκαν το Μοναστήρι της Παναγίας της Κορυφής, που βρίσκεται σε 730μ υψόμετρο, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα.
Εκεί ασπάστηκαν την θαυματουργική εικόνα της Παναγίας και αφού πήραν ευλογία από την Ηγουμένη στο τέλος της επίσκεψής τους δέχτηκαν ένα πλούσιο κέρασμα.
Ακολούθησε προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου και η εκδρομή ολοκληρώθηκε φυσικά με πολύ παιχνίδι και γεύμα σε ανάλογο χώρο από όπου το απόγευμα οι εκδρομείς πήραν το δρόμο για την επιστροφή.
   

 Δείτε το φωτογραφικό υλικό

        

   

     

ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΝΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

        

      

Ένας ακόμα τομέας του ενοριακού ποιμαντικού έργου παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία.
Είναι η Φιλικές Συνάξεις νέων ζευγαριών που γίνεται κάθε Τετάρτη 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της ενορίας μας (όπισθεν Ιερού Ναού).
Στο αποτέλεσμα αυτό, έχουν συμβάλει η παρουσία εξαιρετικών ομιλητών στις συναντήσεις, το υπέροχο πνεύμα αγάπης και αλληλοβοήθειας μεταξύ μελών, το ειλικρινές ενδιαφέρον για υπεύθυνη ενημέρωση στα θέματα ανατροφής των παιδιών και κυρίως η προσπάθεια εφαρμογής της ορθόδοξης πνευματικής ζωής.
Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στη συνάντηση θα είναι προσκεκλημένη η κα Νικολέτα Μπελέση με θέμα: «Επικοινωνία μεταξύ των συζύγων»
Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στη συνάντηση θα ομιλήσει ο Γραμματέας της Ιεράς Συνόδου, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιερώνυμος Νικολόπουλος με θέμα: «Σύγχρονες μορφές “Γάμου”»

         

                

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

                  

                 

Τετραήμερο προσκύνημα στην διακαινήσιμο εβδομάδα, από Τρίτη 18 έως Παρασκευή 21 Απριλίου, προγραμματίζει  ο Ιερός Ναός μας.
Θα περιλαμβάνει επισκέψεις στα Μετέωρα, σε ιερές Μονές στη Σιάτιστα, την Καστοριά και στις Πρέσπες, με τρεις  διανυκτερεύσεις στην Καστοριά.

       

   

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ