Τεύχος 236  /  14 Σεπτεμβρίου 2015

   

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΙΜΙΟΥ & ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 2015

 

 

       

Με πανηγυρικό τρόπο εορτάσθηκε η παγκόσμια Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στον Ιερό Ναό μας, που κατακλύστηκε από τους πιστούς. Όπως είναι γνωστό, ο εικονιζόμενος Σταυρός εμπεριέχει Τίμιο Ξύλο, προερχόμενο από το Ιερό Σκευοφυλάκιο του Πανιέρου Ναού της Αναστάσεως της Αγίας Πόλεως των Ιεροσολύμων.
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα θα ψαλούν οι ΚΔ΄ Οίκοι του Τιμίου Σταυρού και θα ακολουθήσει διανομή ευλογημένου βασιλικού. Επίσης, θα δοθεί ως ευλογία στους πιστούς φιαλίδιο με έλαιο από την ακοίμητο κανδήλα του Παναγίου και Ζωοδόχου Τάφου του Κυρίου μας.

       

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

       

 

4η ΣΤΑΣΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

 

 

       

Στιγμιότυπα από την ιερά ακολουθία της 4ης Στάσης των Χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα.
Ακολούθησε ομιλία με θέμα: «Σταυρός η ωραιότης της Εκκλησίας» με ομιλητή, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σεβαστιανό Σωμαράκη από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Λεωφ. Βουλιαγμένης.
 

       

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

       

 

3η ΣΤΑΣΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

 

 

       

Στιγμιότυπα από την ιερά ακολουθία της 3ης Στάσης των Χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα.
Ακολούθησε ομιλία με θέμα: «Σταυρός ο φύλαξ πάσης της οικουμένης» με ομιλητή, τον Παναοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ Παναούση από την Ιερά Μονή ʺΠαναγία Χρυσοπηγήʺ.
 

       

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

       

           


   

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ