Τεύχος 352 / 14 Νοεμβρίου 2016

      

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ

                

                 

Εν όψει της νηστείας των Χριστουγέννων η πνευματική μας οικογένεια-ενορία, πραγματοποίησε μία ξεχωριστή εκδήλωση στον ισόγειο Ιερό Ναό την Κυριακή 13 Νοεμβρίου ώρα 6:00 το απόγευμα με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 180 ενοριτών.
Οι ενορίτες είχαν την ευκαιρία να δουν ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ με θέμα: ''Οι θαυματουργικές Θεομητορικές εικόνες του Αγίου Όρους'', να ενημερωθούν από τους ιερείς του Ναού για το πνευματικό πρόγραμμα του 40ημέρου (νηστεία, ακολουθίες, εκδηλώσεις) και να απολαύσουν ένα πλούσιο κέρασμα.  

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

       

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

                

                 

Την πρώτη εκδρομή των παιδιών των κατηχητικών συνάξεων όλων των τμημάτων πραγματοποίησε η ενορία μας το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα Αττικής.
Συμμετείχαν 150 παιδιά.
Τα παιδιά απόλαυσαν το καθαρό περιβάλλον τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και δημιουργικές δραστηριότητες κάτω από την καθοδήγηση και επίβλεψη των Κατηχητών και Κατηχητριών μας.
                  

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

 

     

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

                

                 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός μας στον ισόγειο χώρο του, το Σάββατο 5, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου από 9:00 έως 1:00 το μεσημέρι.
Προσήλθαν συνολικά περισσότεροι από 200 εθελοντές αιμοδότες από τους οποίους η ιατρική εξέταση επέτρεψε σε 152 εθελοντές να προσφέρουν αίμα.
Συνολικά για το έτος 2016 συγκεντρώθηκαν 295 μονάδες από τις δύο εθελοντικές αιμοδοσίες Μάϊο και Νοέμβριο που πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός μας.                  

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

 

                                  

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ