Τεύχος 80 16 Σεπτεμβρίου 2013

    

ΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΟΤΗΤΟΣ

              

Με την ευκαιρία της ενάρξεως της νέας κατηχητικής χρονιάς η ενορία μας θα πραγματοποιήσει ημερίδα, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο χώρο των κατασκηνωτικών εγκαταστάσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα.
Θέμα της ημερίδας είναι: “ Αεί Κατηχούμενοι “, και θα συμμετάσχουν Κατηχητές, Κατηχήτριες, βοηθοί και Συνεργάτες Ποιμαντικού Έργου.
Προσκεκλημένος στην ημερίδα είναι ο εφημέριος του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Ευγγελιστού Λουκά Θηβών π. Σπυρίδων Βασιλάκος.    

         


                                                             

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ
ΤΩΝ ΚΔ΄ ΟΙΚΩΝ - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΥ

          

                       

Με την ακολουθία των ΚΔ΄ Οίκων - Χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού που εψάλη την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ώρα 6:00 το απόγευμα, ολοκληρώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Τιμίου και Ζωηφόρου Σταυρού.
Μεγάλη αποδοχή είχαν η σειρά ομιλιών με γενικό τίτλο "Προτυπώσεις του Τιμίου Σταυρού στην Παλαιά Διαθήκη" που πραγματοποιούντο καθημερινώς στις Ιερές ακολουθίες των Χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού με αποκορύφωμα την ομιλία του Οσιολογιωτάτου Ιερομονάχου π. Χερουβείμ αδελφού της Ιεράς Μονής Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου Καλάμου Αττικής.    

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

     


                                                             

ΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ Η ΎΨΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΜΑΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ

          

                       

Με πανηγυρικό τρόπο τελέστηκε η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού μέσα στον οποίο υπάρχει τεμάχιο από τον Πανάγιο Σταυρό του Κυρίου μας στον Ιερό Ναό μας, ο οποίος κατακλύστηκε από πλήθος πιστών που συμμετείχε στο μυστήριο της Θείας Λειτουργίας.
Ο Τίμιος Σταυρός με το Πανάγιο Ξύλο θα παραμείνει στο κέντρο του Ναού καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας (Σάββατο) για την προσκύνηση του από τους πιστούς.
Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα θα ψαλούν οι ΚΔ΄ Οίκοι του Τιμίου Σταυρού και θα ακολουθήσει ομιλία.    

    

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

     


                                                             

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : pmattheos@yahoo.gr

                              


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ