Τεύχος 547 18 Φεβρουαρίου 2019

  

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ

Α. ΕΥΧΕΣ
Α1. Εύχομαι ολοψύχως η ευλογία του Θεού να είναι μαζί σας, με τις οικογένειές σας και όλους τους δικούς σας κι όλο το ελληνικό έθνος κι όλο τον κόσμο σ’ όλη σας τη ζωή και σε όλη την αιωνιότητα.
Α2. Εύχομαι, πάλι, ο Θεός να γράψει τα ονόματά σας στην Αιώνια Βίβλο της Ζωής.
Α3. Εύχομαι, επίσης, να σας θυμηθεί ο Κύριος στη Βασιλεία Του και να είστε μαζί με τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ.
Κατά την Δευτέρα Παρουσία Του να σας βάλει στα δεξιά Του και ο καθένας να ακούσει την πολυπόθητη φωνή Tου: «Δούλε Αγαθέ, είσελθε στην χαρά του Κυρίου σου».

Β. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Β1. Εύχομαι να έχετε υγεία και δουλειά. Να προστατεύει ο Θεός τις οικογένειές σας και τα παιδιά σας για να μην παρασυρθούν από τα ναρκωτικά, το ίντερνετ ή να χωρίζουν...   

Διαβάστε περισσότερα

          

 

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 2019

Μουσικοχορευτική εκδήλωση πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός μας την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 στο Αμφιθέατρο του Στρογγυλού Σχολικού Συγκροτήματος (1ου Γυμνασίου & 1ου Λυκείου - Λεωφ. Παπάγου) στις 6.30 τό απόγευμα.
Με ζωντάνια και παλμό τα 98 μέλη των 8 Τμημάτων Παραδοσιακών χορών που διαθέτει ο Ναός μας, (από παιδιά Δημοτικού Σχολείου έως ενήλικες) παρουσίασαν ελληνικούς χορούς από όλα τα μέρη της Πατρίδας μας με τίτλο “Χορός και Φορεσιά”.
Τους χορούς διδάσκουν στα Τμήματα οι χοροδιδάσκαλοι κ. κ. Γεώργιος και Παύλος Γκολέμης και ο κ. Γεώργιος Φραγκάκης.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην προσέλευση πάρα πολλών ενοριτών μας στην εκδήλωση, που γέμισαν το Αμφιθέατρο του Σχολικού Συγκροτήματος και οι οποίοι με μεγάλο ενθουσιασμό χειροκρότησαν τα παιδιά και τους ενήλικες που χόρεψαν με αξιοζήλευτη λεβεντιά και χάρη.

   

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

          

 

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ
ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΑΡΓΟΥΣ

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός μας προσκύνημα ολοήμερο με προορισμό το νεότευκτο προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας στα Λευκάκια Ναυπλίου, την Ιερά Μονή Οσίου Θεοδοσίου του νέου, που βρίσκεται δίπλα στο χωριό Παναρίτης έξω από το Ναύπλιο και τέλος την Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης στο Χιλιομόδι Κορινθίας.
Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές, στο προσκύνημα συμμετείχαν 95 πιστοί, οι οποίοι απόλαυσαν στιγμές ευλογημένες μέσα στους ιερούς αυτούς χώρους, με πολύ προσευχή, κατάνυξη αλλά και οικογενειακό πνεύμα...   

Διαβάστε περισσότερα & δείτε το φωτογραφικό υλικό

          

      

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ