Τεύχος 373 / 19 Ιανουαρίου 2017

    

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

         

   

Την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου ώρα 6:00 το απόγευμα αμέσως μετά την ακολουθία του εσπερινού στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στα πλαίσια των “Ενοριακών Φιλικών Συνάξεων”.
Συγκεκριμένα θα προβληθεί ντοκιμαντέρ σχετικά με το προσκύνημα του Ταξιάρχη (Αρχαγγέλου Μιχαήλ) στην νήσο Λέσβο.

  

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

        

     

Τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, Δήμου Αγίου Δημητρίου, σας προσκαλούν στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώνουν με την ευκαιρία της εορτής  των Τριών Ιεραρχών την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου τ.ε. ώρα 6:30 μ.μ. στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού.
Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Θεολόγος – Ιατρός Παθολόγος π. Ευάγγελος Παπανικολάου  με θέμα: «Ιεραποστολή και Τρεις Ιεράρχες».
Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι αριστεύσαντες μαθητές & μαθήτριες, που αποφοίτησαν το προηγούμενο σχολικό έτος από τα Γυμνάσια του Δήμου μας.
  

  

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ "ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ"

        

   

Εν όψει της εορτής της αναμνήσεως του θαύματος της εικόνας Παναγίας της Παραμυθίας όπου φυλάσσεται στον Ιερό Ναό μας αντίγραφο της θαυματουργού εικόνας προερχόμενο από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους, θα τελεστεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου από 9:30 έως 1:00 τα μεσάνυκτα κατανυκτική αγρυπνία.

         

   

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

                  

                 

Τετραήμερο προσκύνημα στην διακαινήσιμο εβδομάδα, από Τρίτη 18 έως Παρασκευή 21 Απριλίου, προγραμματίζει  ο Ιερός Ναός μας.
Θα περιλαμβάνει επισκέψεις στα Μετέωρα, σε ιερές Μονές στη Σιάτιστα, την Καστοριά και στις Πρέσπες, με τρεις  διανυκτερεύσεις στην Καστοριά.

       

   

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ