Τεύχος 553 22 Μαρτίου 2019

 

  

 

ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ
ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ
ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ

Την Τετάρτη, 20 Μαρτίου στις 6:30 το απόγευμα μέσα σε κλίμα κατανυκτικό τελέστηκε η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ναό μας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο.
Στο τέλος της Ιεράς Ακολουθίας, κατά την οποία πολλοί πιστοί κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων, ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείο λόγο ευχόμενος στους πιστούς καλό και ευλογημένο αγώνα για το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

          

 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΜΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΚΑΡΓΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 ώρα 8:00 το βράδυ αμέσως μετά τον Κατανυκτικό Εσπερινό πραγματοποιήθηκε στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού μας η επίσημη ενοριακή εκδήλωση με την ευκαιρία της εορτής της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821 - παρουσίαση του τρίτομου έργου του αειμνήστου Σαράντου Καργάκου με τίτλο: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821». Το έργο εξεδόθη από τον εκδοτικό οίκο ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ –Καρτέρης με την ευγενική χορηγία της οικογένειας Ηλία Δούκα.
Ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου το τρίτομο έργο παρουσίασαν ο κ. Άγγελος Συρίγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων,. Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Ηλίας Λιαμής, Δρ. Θεολογίας και Μουσικοπαιδαγωγός. Ανεγνώσθη χαιρετισμός του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ΄, ο οποίος τόνισε τη Χριστιανική Πίστη του αειμνήστου Σαράντου Καργάκου. Λίγα λόγια υπό μορφήν χαιρετισμού προς το ακροατήριο απηύθυναν ο Προϊστάμενος του Ναού π. Ματθαίος Χάλαρης, η κ. Ραλλού Καρτέρη, εκ μέρους του εκδοτικού οίκου, και ο Ιστορικός κ. Γιάννης Καργἀκος, υιός του εκλιπόντος...

 

Δείτε εδώ το βίντεο της εορταστικής εκδήλωσης

   

Διαβάστε περισσότερα & δείτε το φωτογραφικό υλικό

          

 4/ΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ
ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΪΟΥ

          

    

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ