Τεύχος 14  22 Σεπτεμβρίου 2012

              

ΑΡΧΗ ΝΕΑΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΟΙ ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΜΑΣ

    

Πρόγραμμα ενοριακών νεανικών δραστηριοτήτων 2012-13

  

                      

Αγαπητοί μας γονείς,

 
Η διαμόρφωση και η διαπαιδαγώγηση του χαρακτήρα του παιδιού σας, είναι αρκετά σοβαρή αλλά και δύσκολη υπόθεση. Η στάση που θα ακολουθήσετε για να διαπαιδαγωγήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα το παιδί σας, εξαρτάται από τις πνευματικές αρχές τις όποιες έχετε και από τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του παιδιού. Η στάση αυτή πρέπει να εναλλάσσεται ανάλογα με την προσωπικότητα του κάθε παιδιού καθώς και με τις ανάγκες της ηλικίας του. Είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσετε ότι ο ρόλος σας στην αγωγή του είναι πολύ σημαντικός για την μετέπειτα νοητική, συναισθηματική, ηθική και ψυχολογική ανάπτυξή του.
Είναι αλήθεια ότι ο γονιός παρέχει φροντίδα και αγάπη. Όμως, το παιδί χρειάζεται πολύ περισσότερα από αυτά. Χρειάζεται μια καλή βάση για την ανάπτυξή του, και ένα καλό στήριγμα για τα όσα προβλήματά του και την ομαλή ένταξή του στην κοινωνία.
Η ενορία μας, με τις νεανικές κατηχητικές συναντήσεις και τις πολλές νεανικές δραστηριότητες, επιδιώκει εντελώς δωρεάν, να συμβάλλει στο έργο σας θετικά, προσφέροντας στο παιδί σας στοιχεία απαραίτητα για την πνευματική του καλλιέργεια και ολοκλήρωση.
Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πίνακας με το Πρόγραμμα των ενοριακών νεανικών δραστηριοτήτων 2012-13.

Ο αγιασμός για την έναρξη του Προγράμματος αυτού θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 10.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.    

                                   

               


ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : pmattheos@yahoo.gr


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ