Τεύχος 374 / 23 Ιανουαρίου 2017

    

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ
ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

         

   

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου ώρα 6:00 το απόγευμα αμέσως μετά την ακολουθία του εσπερινού στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού στα πλαίσια των “Ενοριακών Φιλικών Συνάξεων”.
Συγκεκριμένα προβλήθηκε  ντοκιμαντέρ με θέμα το προσκύνημα του Ταξιάρχη (Αρχαγγέλου Μιχαήλ) στην νήσο Λέσβο αφού πρώτα έγινε ομιλία σχετικά με τον όρο Τριώδιο και τη σημασία του.
Στο τέλος δόθηκε στους ενορίτες γλυκό ως κέρασμα.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

  

   

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ
ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ κα ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗ

         

   

Την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου ώρα 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου, στα πλαίσια των ενοριακών φιλικών συνάξεων - νέων ζευγαριών θα πραγματοποιηθεί ομιλία με ομιλήτρια την Ραδιοφωνικό Παραγωγό της Πειραϊκής Εκκλησίας και Συγγραφέα κα Σοφία Χατζή.  

      

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

        

     

Τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, Δήμου Αγίου Δημητρίου, σας προσκαλούν στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώνουν με την ευκαιρία της εορτής  των Τριών Ιεραρχών την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου τ.ε. ώρα 6:30 μ.μ. στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού.
Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Θεολόγος – Ιατρός Παθολόγος π. Ευάγγελος Παπανικολάου  με θέμα: «Ιεραποστολή και Τρεις Ιεράρχες».
Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι αριστεύσαντες μαθητές & μαθήτριες, που αποφοίτησαν το προηγούμενο σχολικό έτος από τα Γυμνάσια του Δήμου μας.
  

     

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

                  

                 

Τετραήμερο προσκύνημα στην διακαινήσιμο εβδομάδα, από Τρίτη 18 έως Παρασκευή 21 Απριλίου, προγραμματίζει  ο Ιερός Ναός μας.
Θα περιλαμβάνει επισκέψεις στα Μετέωρα, σε ιερές Μονές στη Σιάτιστα, την Καστοριά και στις Πρέσπες, με τρεις  διανυκτερεύσεις στην Καστοριά.

       

   

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ