Τεύχος 273/  26 Ιανουαρίου 2016

  

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

 

              

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ το βράδυ, ξημερώνοντας ΤΡΙΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, θα τελεσθεί ΑΓΡΥΠΝΙΑ στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού.  
Η Ακολουθία (Όρθρος & Θεία Λειτουργία)  θα αρχίσει στις 9,30 το βράδυ και θα τελειώσει στις 12:30 τα μεσάνυκτα. 
  

  

   

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

 

              

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και ικανοποίησης, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση νέων ζευγαριών για το 2016 της ενορίας μας, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου ώρα 12 το μεσημέρι στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο. Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα του Ιερού Ναού 51 ανδρόγυνα με τα παιδιά τους. Τους καλεσμένους  υποδέχθηκαν οι Ιερείς του Ναού και τους ανέλυσαν το πρόγραμμα «Ενορία και Οικογένεια», που θα υλοποιήσει ο Ιερός Ναός το τρέχον έτος, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Κληρικολαϊκής Συνάντησης της 17ης Ιανουαρίου (αποφασίστηκε το 2016 να αφιερωθεί στην οικογένεια με την πραγματοποίηση ποικίλων ενοριακών εκδηλώσεων).  Κατά τη διάρκεια της συζητήσεως με τους γονείς, στελέχη του νεανικού έργου της ενορίας απασχολούσαν τα παιδιά στον ισόγειο χώρο με δημιουργικές δραστηριότητες. Η πολύ επιτυχημένη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράθεση γεύματος.
Η επόμενη, δεύτερη, συνάντηση προγραμματίστηκε να γίνει την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου ώρα 6.00 το απόγευμα στον ίδιο χώρο, με καλεσμένο τον Πρωτοπρεσβύτερο-Ψυχίατρο π. Βασίλειο Θερμό και θέμα «Μητρότητα: Οδηγίες χρήσεως». 
  

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

  

  

  

ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΘΗΒΑΣ

 

        

Το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου ο Ιερός Ναός μας θα πραγματοποιήσει προσκύνημα στις Ιερές Μονές Θήβας: Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, Αγία Τριάδα (Πλαταιές), Αγίου Νεκταρίου και στον τάφο του Ευαγγελιστή Λουκά.
Ώρα αναχώρησης, 6:30 το πρωί και επιστροφή 7:00 το βράδυ.
Πληροφορίες στο γραφείο του Ιερού Ναού. (τηλ. 2109712456)

       

  

  ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ