Τεύχος 326 / 26 Σεπτεμβρίου 2016

      

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

            

              

Με τη χαρά, τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια, ζωγραφισμένη στα αγνά πρόσωπά τους, περισσότερα από 180 παιδιά όλων των ηλικιών, μία αληθινή πνευματική κυψέλη,  έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα της Εκκλησίας σήμερα, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία, στον αγιασμό που τελέστηκε στις 10,30 το πρωί στον ισόγειο Ιερό Ναό για την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς.
Τα παιδιά, αμέσως μετά τον αγιασμό ανέβηκαν στην κεντρική σκάλα του Ιερού Ναού για την καθιερωμένη πρώτη αναμνηστική φωτογραφία και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με τους Κατηχητές και τις Κατηχήτριές τους στους χώρους όπου θα γίνεται η κατήχηση κατά τμήμα και ηλικία για να καταθέσουν τα στοιχεία τους και να γευθούν ένα πλούσιο κέρασμα.
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε και στους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων της Ενορίας μας, με την άδεια των οποίων την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου το πρωί, οι Ιερείς Νεότητος της Ενορίας μας επισκέφθηκαν τα Σχολεία και προσέφεραν στους μαθητές-τριες  από δύο τετράδια, ειδικά τυπωμένα από τον Ιερό Ναό μας για τον σκοπό αυτό, ενημερώνοντάς τα  ταυτόχρονα για την έναρξη του νέου κατηχητικού έτους την Κυριακή, με τον καθιερωμένο αγιασμό.
Για την φετινή χρονιά η Ενορία μας έχει προγραμματίσει πολλές και ενδιαφέρουσες νεανικές δραστηριότητες, τις οποίες συνοπτικά αναφέρουμε:...

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

                                   

 

ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ - ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ

            

              

Με την επιστροφή των ενοριτών μας από τις θερινές διακοπές, άρχισαν και οι συναντήσεις της ενορίας μας με το όνομα «Ενοριακό Αρχονταρίκι», δηλ. σύναξη όλου του εκκλησιάσματος στον ισόγειο ναό και συγκεκριμένα στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του βόρειου κλίτους, για τον πρωινό κυριακάτικο καφέ, την αλληλογνωριμία και την ανταλλαγή σκέψεων πάνω σε επίκαιρα πνευματικά και κοινωνικά θέματα.
Στην προσπάθεια αυτή, καθοριστικό ρόλο παίζουν οι δεκάδες εθελοντές ενορίτες μας, οι οποίοι έχουν αναλάβει την τακτοποίηση του χώρου προ και μετά την σύναξη, την ετοιμασία- διανομή του καφέ και το μάζεμα των σκευών.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

                                                                         

   

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ