Τεύχος 529/ 27 Νοεμβρίου 2018

          

26122018 2

      

     

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ

          

   

Αφιερωμένο στο Θεοβάδιστο Όρος Σινά και στη νύμφη του Χριστού Αγία Αικατερίνη, ήταν η Ενοριακή Φιλική Σύναξη της Κυριακής, 25 Νοεμβρίου ώρα 6:00 το απόγευμα στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού, με την ευκαιρία της εορτής της Μεγαλομάρτυρος.
Το πρόγραμμα της συνάξεως περιελάμβανε προβολή επίκαιρου ντοκυμαντέρ με θέμα: “Αγία Αικατερίνη – Όρος Σινά” με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 180 ενοριτών και προσφορά ροφημάτων.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

  

     

 

ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

          

   

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενοριακή εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός μας στον ισόγειο χώρο του, τα Σάββατα 3, 10, 17 και 24 Νοεμβρίου από 9:00 έως 1:00 το μεσημέρι.
Προσήλθαν συνολικά περισσότεροι από 185 εθελοντές αιμοδότες από τους οποίους η ιατρική εξέταση επέτρεψε σε 163 εθελοντές να προσφέρουν αίμα.
Συνολικά για το έτος 2018 συγκεντρώθηκαν 319 μονάδες από τις δύο εθελοντικές αιμοδοσίες Μάϊο και Νοέμβριο που πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός μας.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

  

     

 

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

          

   

Την Τρίτη, 20 Νοεμβρίου στην αίθουσα της Νεανικής Εστίας επί της οδού Κολοκοτρώνη 8 ώρα 7.30, έγινε η έναρξη του σεμιναρίου με τίτλο «Ορθόδοξη Πνευματικότητα και Οικογένεια».
Το νέο σεμινάριο έρχεται να προστεθεί στο ήδη υπάρχον σεμινάριο ιστορίας που λειτουργεί από την περσινή χρονιά με μεγάλη επιτυχία και απευθύνεται σε γονείς, νέα ζευγάρια, εκπαιδευτικούς, με σκοπό να συνδράμει κατά το δυνατόν στην προσπάθεια διδαχής των παιδιών σε θέματα ορθόδοξης χριστιανικής αγωγής.
Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κ. Αγγελική Μαστρομιχαλάκη, Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας, η οποία στην εναρκτήρια συνάντηση αναφέρθηκε στον διπλό ρόλο της οικογένειας, αφ’ ενός στο "χτίσιμο" του χαρακτήρα του παιδιού και αφετέρου στην αποστολή της ως φορέας κατήχησης.
Μέσα στο ζεστό κλίμα που δημιουργήθηκε, οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους για τις προκλήσεις της επικαιρότητας, αλλά και την ανάγκη να αποκτήσουν δεξιότητες και εργαλεία για τον πνευματικό εφοδιασμό των παιδιών τους. Η επόμενη συνάντηση με την κ. Μαστρομιχαλάκη θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.
   

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

  

     

                                                           

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ