Τεύχος 307 / 30 Ιουνίου 2016

      

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΩΝ

          

   

Ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών Βολιώτης, ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και πλήθους επισήμων και πιστών, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον Απόστολο Παύλο, πρόβαλε στην ομιλία του το παράδειγμα του Αποστόλου Παύλου, «του Αποστόλου των Εθνών και όχι των εθνικισμών, ο οποίος μας καλεί όλους σε μετάνοια από τον ατομικό, συλλογικό, κρατικό, φυλετικό, θρησκευτικό και οποιονδήποτε άλλο εγωισμό μας.

   

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΥ

   

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

          

   

Η τελευταία συνάντηση, εν όψει των θερινών διακοπών, των νέων ζευγαριών-οικογενειών της Ενορίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου τ.έ. ώρα 11.00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.
Θέμα της συναντήσεως ήταν η δημιουργία από την ερχόμενη ιεραποστολική χρονιά δύο τμημάτων ηλεκτρονικά εξοπλισμένων για παιδιά γυμνασίου και ενήλικες αντιστοίχως, στα οποία θα διδάσκονται μαθήματα ορθοδόξου κατηχήσεως, ελληνικής ιστορίας και ελληνικής γλώσσας.
Οι νέοι γονείς με ιδιαίτερη χαρά απεδέχθησαν την συγκεκριμένη πρόταση και ήδη άρχισαν οι απαραίτητες προετοιμασίες (κατάρτιση προγράμματος, διδακτικό προσωπικό), ώστε όλα να είναι έτοιμα για την υλοποίηση της νέας δραστηριότητος.
Στην συνάντηση παρευρέθησαν και οι χορηγοί του ηλεκτρονικού εξοπλισμού (Projector, Η/Υ, εκτυπωτές, Laptops, Tablets, βιντεοκάμερα κλπ.): ο Πρόεδρος της "Ενώσεως Κεντρώων" κ. Βασίλης Λεβέντης, η σύζυγος του κ. Αναστασία Μεντεσίδου,  ο Βουλευτής κ. Μάριος Γεωργιάδης, η Διευθύντρια του Γραφείου του Προέδρου της Ενώσεως Κεντρώων κα Ελένη Μαρτσούκου, ο Πρέσβυς της Ταϊβάν μέ την σύζυγο του και τους συνεργάτες του.
Στις σύντομες προσφωνήσεις τους οι προσκεκλημένοι, εξήραν τις νεανικές δραστηριότητες του Ιερού Ναού, ευχήθηκαν επιτυχία στη νέα προσπάθεια και υποσχέθηκαν ότι θα είναι αρωγοί στο πολύπλευρο ενοριακό έργο, ενώ δέχθηκαν τις ευχαριστίες του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για την προσφορά τους.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με δεξίωση.    

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

   

 

      

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΗ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ

   

      

Πρόγραμμα 6ήμερης Προσκυνηματικής Εκδρομής στους
Αγίους Τόπους 25 - 30 Ιουλίου 2016 (λατρευτικές ακολουθίες στα προσκυνήματα)

      

«Κρατάτε στα χέρια σας ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο πρόγραμμα. Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται κάτι ανάλογο και απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν επισκεφθεί και στο παρελθόν την Αγία Γη των Ιεροσολύμων, χωρίς φυσικά να αποκλείονται και όσοι δεν έχουν πάει ποτέ ».....

      

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά

  

      

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 17343 ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9712.456 - ΦΑΞ : 210 9715.125
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : http://www.in-ad.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : inad@otenet.gr

                                


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Ενημερωτικό, παρακαλούμε πατήστε εδώ
Εάν λαμβάνετε το Ενημερωτικό περισσότερες από μία φορά, παρακαλούμε πατήστε εδώ