Τρέχουσες ανακοινώσεις

 • Επί τη εορτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου ξημερώματα Τετάρτης στον Ιερό Ναό μας θα τελεστεί βραδινή Θεία Λειτουργία. Θα αρχίσουμε 9:30 το βράδυ και θα τελειώσουμε 12:00 τα μεσάνυχτα.

 • Επί τη εορτή του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, την Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου ξημερώματα Παρασκευής στον Ιερό Ναό μας θα τελεστεί βραδινή Θεία Λειτουργία. Θα αρχίσουμε 9:30 το βράδυ και θα τελειώσουμε 12:00 τα μεσάνυχτα.

 • Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ώρα 7 το απόγευμα, επί της οδού Κολοκοτρώνη 8, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο  Σεμινάριο Ιστορίας (για το έτος 2022-2023) με ομιλητή τον Δρ Δικαίου, ειδικό στην ιστορία των Γενοκτονιών, κ. Βασίλειο Μεϊχανετσίδη και θέμα: "Όψεις της Μικρασιατικής Καταστροφής".

 • Από Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, ώρα 6.00 το απόγευμα, στον ισόγειο Ιερό Ναό θα πραγματοποιούνται μαθήματα ερμηνείας των Πράξεων των Αποστόλων.

 • Από Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη ώρα 6:30 - 7:30 το απόγευμα, θα γίνονται οι συναντήσεις Σχολής Γονέων στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.
  Η Ενορία μας, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στα ζευγάρια με σκοπό την κατάρτισή τους πάνω σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, γονεϊκών σχέσεων, αγωγής των παιδιών, πρακτικών θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία του νοικοκυριού.
  Τα θέματα αυτά αναπτύσσουν ειδικοί επιστήμονες, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Ιατροί, Εκπαιδευτικοί, Κοινωνικοί Λειτουργοί κλπ. οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, προκειμένου να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων πού απασχολούν την σύγχρονη οικογένεια.
 • Μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής για Αρχάριους και Προχωρημένους θα παραδίδουν οι Πρωτοψάλτες του Ιερού Ναού κ. Γεώργιος Καμαριάρης και κ. Ιωάννης Βαζούρας, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού (όπισθεν Ιερού Ναού), κάθε Δευτέρα και Τρίτη ώρα 6.30 το απόγευμα.

 • Όρθρος και Θεία Λειτουργια τελείται στον Ιερό Ναό μας: 
  Δευτέρα έως και Σάββατο πρωί 6.30 έως 8.30
  Κυριακή  6.30 έως 10.00 το πρωί

 • Διαδικτυακές κατηχήσεις - συναντήσεις:  https://www.youtube.com/playlist?list=PLsFq9D_P2gUzyBuBrctGlMua4PIvGf79Y

 • ΙΕΡΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: 
  Ο π. Λουκάς εξομολογεί καθημερινώς τις απογευματινές ώρες.
  Ο π. Ματθαίος εξομολογεί με προγραμματισμένες συναντήσεις 15' ανά δίμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Γραμματέα του Ναού κ. Ηλία τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 9-12 πμ και 5.00-7.00μμ για να εγγραφούν στο πρόγραμμα του διμήνου Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2023.

Εκτύπωση   Email