Τρέχουσες ανακοινώσεις

1. Εν όψει της εορτής της αναμνήσεως του θαύματος της εικόνας Παναγίας της Παραμυθίας, όπου φυλάσσεται στον Ιερό Ναό μας αντίγραφο της θαυματουργού εικόνας, προερχόμενο από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, θα τελεστεί την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου από 9:30 έως 12:00 τα μεσάνυκτα κατανυκτική αγρυπνία εντός του Ιερού Ναού.

2. Το 6ο Σεμινάριο Μελέτης Παλαιάς Διαθήκης,  θα πραγματοποιηθει στον ισόγειο Ιερό Ναό με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιάκωβο Κανάκη, την Τεταρτη 26 Ιανουαρρίου 2022 ώρα 7.00μμ,

3. Μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής για Αρχάριους και Προχωρημένους θα παραδίδουν οι Πρωτοψάλτες του Ιερού Ναού κ. Γεώργιος Καμαριάρης και κ. Ιωάννης Βαζούρας, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού (όπισθεν Ιερού Ναού).
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο γραφείο του Ιερού Ναού, στο τηλ: 2109712456.

4. Κατόπιν των κυβερνητικών αποφάσεων -όσον αφορά την Πανδημία- και σχετικής εντολής από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, σας ενημερώνουμε ότι, στον Ιερό Ναό θα μπορούν να παρευρίσκονται κατά τη διάρκεια τελέσεως των Ιερών Ακολουθιών και Θείας Λειτουργίας πιστοί, σύμφωνα με όλα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.  Μέχρι νεοτέρας θα ισχύει αυτή η εντολή. 

5. Όρθρος και Θεία Λειτουργια τελείται στον Ιερό Ναό μας: 
Δευτέρα έως και Σάββατο πρωί 6.30 έως 8.30
Κυριακή  6.30 έως 10.00 το πρωί

6. Διαδικτυακές κατηχήσεις - συναντήσεις:  https://www.youtube.com/playlist?list=PLsFq9D_P2gUzyBuBrctGlMua4PIvGf79Y

7. ΙΕΡΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Ο π. Λουκάς εξομολογεί καθημερινώς τις απογευματινές ώρες.
Ο π. Ματθαίος εξομολογεί με προγραμματισμένες συναντήσεις 15' ανά δίμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Γραμματέα του Ναού κ. Ηλία την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 9-12 πμ και 5.30-7.00μμ για να εγγραφούν στο πρόγραμμα του διμήνου Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2022.


Εκτύπωση   Email