Τρέχουσες ανακοινώσεις

 • Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου ώρα 8.00μμ, στον ισόγειο Ιερό Ναό, θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο Μελέτης Παλαιάς Διαθήκης με τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιάκωβο Κανάκη, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπολέως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.

 • Η Συνάντηση των Νέων που γινόταν κάθε Κυριακή στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα επί της οδού Κολοκοτρώνη 8 θα πραγματοποιείται κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ώρα 8.00μμ στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ)
 • Κάθε Δευτέρα, ώρα 6.00 το απόγευμα, στον ισόγειο Ιερό Ναό θα πραγματοποιούνται μαθήματα ερμηνείας των Πράξεων των Αποστόλων.

 • Κάθε Τετάρτη, ώρα 6:30 - 7:30 το απόγευμα, θα γίνονται οι συναντήσεις Σχολής Γονέων στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.
  Η Ενορία μας, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στα ζευγάρια με σκοπό την κατάρτισή τους πάνω σε θέματα ανθρωπίνων σχέσεων, γονεϊκών σχέσεων, αγωγής των παιδιών, πρακτικών θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία του νοικοκυριού.
  Τα θέματα αυτά αναπτύσσουν ειδικοί επιστήμονες, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Ιατροί, Εκπαιδευτικοί, Κοινωνικοί Λειτουργοί κλπ. οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, προκειμένου να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων πού απασχολούν την σύγχρονη οικογένεια.
 • Μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής για Αρχάριους και Προχωρημένους θα παραδίδουν οι Πρωτοψάλτες του Ιερού Ναού κ. Γεώργιος Καμαριάρης και κ. Ιωάννης Βαζούρας, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού (όπισθεν Ιερού Ναού), κάθε Δευτέρα και Τρίτη ώρα 6.30 το απόγευμα.

 • Όρθρος και Θεία Λειτουργια τελείται στον Ιερό Ναό μας: 
  Δευτέρα έως και Σάββατο πρωί 6.30 έως 8.30
  Κυριακή  6.30 έως 10.00 το πρωί

 • Διαδικτυακές κατηχήσεις - συναντήσεις:  https://www.youtube.com/playlist?list=PLsFq9D_P2gUzyBuBrctGlMua4PIvGf79Y

 • ΙΕΡΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ: 
  Ο π. Λουκάς εξομολογεί καθημερινώς τις απογευματινές ώρες.
  Ο π. Ματθαίος εξομολογεί με προγραμματισμένες συναντήσεις 15' ανά δίμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Γραμματέα του Ναού κ. Ηλία την Τετάρτη 1 Μαρτίου 9-12 πμ και 5.00-7.00μμ για να εγγραφούν στο πρόγραμμα του διμήνου Μαρτίου και Απριλίου 2023.

Εκτύπωση   Email