Ανακοινώσεις

1. Κατόπιν των κυβερνητικών αποφάσεων -όσον αφορά την Πανδημία- και σχετικής εντολής από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, σας ενημερώνουμε ότι, από Δευτέρα 12 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό θα μπορούν να παρευρίσκονται κατά τη διάρκεια τελέσεως των Ιερών Ακολουθιών και Θείας Λειτουργίας 100 πιστοί.  Μέχρι νεοτέρας θα ισχύει αυτή η εντολή. 
Οι πιστοί θα μπορούν να παρακολουθούν τον Αναστάσιμο Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής, (καθώς επίσης και όλες οι ιερές ακολουθίες που τελούνται στον Ιερό Ναό μας), μέσω του YouTube από το επίσημο κανάλι του Ναού μας ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Όσοι επιθυμούν να κοινωνήσουν των αχράντων μυστηρίων την Κυριακή, θα προσέρχονται στον Ιερό Ναό μας μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας (από τις 10.00 έως τις 10.30 το πρωί) για να μεταλάβουν, τηρώντας τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

2. Όρθρος και Θεία Λειτουργια τελείται στον Ιερό Ναό μας: 
Δευτέρα έως και Σάββατο πρωί 6.30 έως 8.30
Κυριακή  6.30 έως 10.00 το πρωί

3. Διαδικτυακές κατηχήσεις - συναντήσεις:  https://www.youtube.com/playlist?list=PLsFq9D_P2gUzyBuBrctGlMua4PIvGf79Y

4. ΙΕΡΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Ο π. Λουκάς εξομολογεί καθημερινώς τις απογευματινές ώρες.
Ο π. Ματθαίος εξομολογεί με προγραμματισμένες συναντήσεις 15' ανά δίμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Γραμματέα του Ναού κ. Ηλία την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 9-12 πμ και 6-7.30μμ για να εγγραφούν στο πρόγραμμα του μηνός Σεπτεμβρίου και όχι του Οκτωβρίου λόγω του ότι θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2021».


Εκτύπωση   Email